Lettermemory Sinterklaas & Linkfeestje

sint_letter_memory_thumbTijdens de hectische Sinterklaasperiode is het heel fijn om samen rustig spelletjes te spelen. Als de kinderen ondertussen ook nog iets leren is dat mooi meegenomen. Spelenderwijs bezig zijn met letters en woordjes binnen het Sinterklaasthema kan prima met lettermemory.

Dit spel is dus bedoeld als memory, de kinderen moeten de juiste woorden bij de plaatjes zoeken tijdens het bekende spelletje. Maar natuurlijk kan het ook prima als werkblad gebruikt worden. Dan knippen de kinderen alle woorden en plaatjes los en plakken de juiste bij elkaar. Gebruik je het als memory, dan is het handig om de kaartjes te lamineren.

Download hier het spel.

 

linkfeestjesint2014

Jessi.nl doet mee aan het Linkfeestje Sinterklaas. Op internet zijn veel leerkrachten te vinden die prachtige materialen maken bij verschillende thema’s.

Dit linkfeestje maakt het makkelijker om deze materialen te vinden. Kijk ook eens bij de andere leerkrachten die meedoen aan het linkfeestje Sinterklaas:

 

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook

6 Reacties

  1. Pingback: Thema Sinterklaas - een linkfeestje (met gratis download) - Lespakket - thema's, lesideeën en informatie - onderwijs aan kleuters

  2. Pingback: Linkfeestje 'Sinterklaas' - Juf Inger

  3. Pingback: Gooi-een-sinterklaasverhaal - juf Anja-Juf Anja

  4. Pingback: Poppenkastverhaal sint: 'de muzieknootjes'-Juf Anja

  5. Pingback: Tel de pepernoten in de zak van Piet - Juf Inger

  6. Pingback: Teken de pepernoten in de zak van Piet - Juf Inger

Geen reacties toegestaan.